Beleef je droom op het Forteiland tijdens de Lichtjesroute 2024

Woensdag 21 februari aanstaande kunnen kinderen samen met hun (groot)ouders tussen 17.30 uur en 20.30 uur een Lichtjesroute lopen over het Forteiland van Fort Jutphaas. Tijdens deze Lichtjesroute krijgen de deelnemers een rondleiding door de kasteeltuin en kun je na afloop genieten van warme chocolademelk bij het vuur. De Lichtjesroute 2024 wordt georganiseerd door de partners van Kinderplatform Nieuwegein.

Onderweg zijn er allerlei activiteiten voor jong én oud en worden er hapjes en drankjes verkocht Bij de Fortwachter. Tel alle schaapjes, dans je dromendans en geniet van een mooi verhaal voor het slapengaan. De laatste starttijd is om 20.00 uur. Kom jij ook de Lichtjesroute lopen? Trek dan laarzen en warme kleren aan. En neem natuurlijk je zelfgemaakte lichtje (of zaklamp) mee! Zelf een lichtje knutselen? Dat kan op 21 februari bij Bouwgein en bij de Fortwachter.

Lichtjesroute

Locatie en parkeren
Parkeer op de gratis parkeerplaats van ROC Horeca & Toerisme aan de Newtonbaan 12. Volg vanaf hier te voet de pijlen naar Fort Jutphaas.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk